Sommaren då jag lärde mig fördelen med att hoppa i från bryggan ?>

Sommaren då jag lärde mig fördelen med att hoppa i från bryggan

När jag har badat ute har jag större delen av mitt liv gått i vattnet lugnt och sansat. Var det långgrunt gick jag i från stranden, och var det stege tog jag långsamt ett steg i taget. Tänkte att jag inte ville chocka kroppen med kallt vatten. Problemet var bara att det tog sån tid att komma i. Och exakt ingen del av processen med att komma i var speciellt behaglig. Det var först när jag tagit några simtag som det blev skönt att bada. Om ens det. Och badbart vatten betydde förr minst 21 grader. Att bada i kallare vatten kändes inte lockande någonstans.

DSC02840-1

Den här sommaren har jag äntligen lärt mig fördelen med att hoppa i från brygga. Du slipper hela lidandet med att långsamt kliva i, och kroppen vänjer sig vid vattnet några sekunder efter att du hoppat i. Min måttstock för badbart vatten har förändrats radikalt. Den här sommaren har jag tyckt att det varit helt ok att bada även dagar då det varit femton grader i vattnet.

DSC02842-10-3-7

Jag vill återigen be om er hjälp mina kära läsare. Min bild som jag tog i somras nära Björkviks kyrkoruin har gått vidare till final i Vi-skogens tävling Årets trädbild. Eftersom bilden är tagen i Björkvik, mitt smultronställe och paradis på jorden, berör det mig djupare än enbart stoltheten över att ha kommit till final med en vacker bild skulle göra. Det skulle betyda så obeskrivlig mycket om min Björkviksbild fick vinna tävlingen!

Om du håller på mig och min bild och vill ge ditt stöd, snälla ge mig din röst! Du kan rösta genom att gilla min bild på Vi-skogens Facebook, Vi-skogens Instagram, eller genom att mejla Vi-skogen på: bastatradbilden@viskogen.se I mejlet skriver du att du röstar på bild nummer 8 (det är numret på min bild), samt vad du heter.

Obs! Rösterna räknas endast om de hamnar på Vi-skogens Facebook eller Instagram (alternativt om de kommer in via mejl). Du ska alltså inte lika på min Facebook eller Instagram, i så fall räknas inte rösterna. Var alltså noga med att du likar på rätt ställe.

Möjligheten att rösta är öppen fram till den 31 augusti klockan 10:00.

DSC02132-1

Och har du någon minut över och vill mobilisera någon eller några omkring dig vore jag dig evigt tacksam! Om varje person som röstar på bilden bara får en annan person att rösta, så blir det dubbelt så många röster.

Varje röst gör mig oerhört tacksam!

Kramar och kärlek! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *